Rhodesian Ridgebacks

Vi er de heldige ejere af tre RR – en hanhund og to tæver. De er ikke stambogsført og er ikke registreret i Dansk Kennel Klub. Og hvorfor så ikke det…vi kan godt lide at RR har lidt størrelse på, så vi har udvalgt vores hunde, som er i den høje ende af skalaen hvad angår højde og drøjde, men stadig med det loyale og rolige sind, majestætiske udtryk og utrolige intelligens.

Alle vores hunde lever sammen med os og følger os i vores hverdag. De er en naturlig del af familien, sammen med vores børn, heste, katte, høns…

 

 

Vores hunde er hengivne, rolige familiehunde som lever med os som en del af familien.

Vores hvalpekuld opfostres i vores hjem, da vi mener det er utrolig vigtigt for hvalpens tidlige prægning at opleve dagligdagens trummerum i familielivet, inden de skal flytte hjem til deres kommende familie. I hjemlige trygge rammer socialiseres hvalpene med os voksne og børn, vores andre hunde og gårdens katte. Når de er klar til det,  introduceres de til hestene og trummerummet ved livet på landet med f.eks. maskiner, hvilket skal hjælpe dem med ikke at være nervøse over for større dyr eller ting, som måske også larmer lidt. Hvalpene vænner sig til larm fra børn, køkkenapparater, støvsuger, biler osv. og er således vant til hjemmets lyde og i fremtiden kan slappe af indenfor. De vil også prøve at komme ud at køre i bil, dette som regel i forbindelse med dyrlægebesøg.

Alle hvalpe er vaccineret, chippet, fået ormekur og lavet Sundhedsattest inden de bliver hentet af deres nye ejer. Vi planlægger gerne overtagelse senere end de 8 uger, da vi gennem adskillige år med hunde har oplevet, at mange hvalpe slet ikke er klar til at blive taget væk fra søskende og mor allerede efter 8 uger. Men lad os tage en snak om timing, og evt. andre hunde i købers familie, så vi sammen kan hjælpe hvalpen til en blid overgang til dens nye familie.

 

Selv om det er koldt er de stadig ude hverdag og få luft (Nov 2019 Kuld Maggie og Karlo)

Vi forbeholder os retten til at afvise købere, der endnu ikke er klar til en RR. På trods af dens rolige sind og gode familie egenskaber er det ikke en begynder hund, og den har samtidig brug for meget motion. Til gengæld hvis du har tiden til at bruge de nødvendig kræfter i starten, kan du få helt igennem fantastisk hund og familiemedlem. Det er en helt enestående race.